Εκδήλωση «Αλλάζουμε, προχωρούμε, αξιοποιούμε»

//Εκδήλωση «Αλλάζουμε, προχωρούμε, αξιοποιούμε»

Εκδήλωση «Αλλάζουμε, προχωρούμε, αξιοποιούμε»

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «Αλλάζουμε, προχωρούμε, αξιοποιούμε» την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 στις 02.30 μ.μ. στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο», Τρίπολη (πίσω από την Πλατεία Άρεως).

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της 3ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 και αφορά στην Πολιτική της Συνοχής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: Χθες, Σήμερα, Αύριο.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν

  • Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης,
  • Εκπρόσωποι Ελληνικών Αρχών τομεακών πολιτικών
  • Εκπρόσωποι της περιφερειακής μονάδας Ελλάδα-Κύπρος της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,
  • Στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
  • Ευρωβουλευτές
  • Βουλευτές

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από οπτικοακουστική Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Χτες, Σήμερα, Αύριο», στην οποία θα παρουσιάζονται έργα των τελευταίων 20 χρόνων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  που συγχρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στόχος της εκδήλωσης είναι μεταξύ άλλων η παρουσίαση των επιτευγμάτων των συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων στην Πελοπόννησο, αλλά και η διαδραστική επικοινωνία των παρευρισκόμενων με τα στελέχη που θα παρίστανται, με συζήτηση και ερωτήματα που θα τεθούν και θα απαντηθούν.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Παρακάτω επισυνάπτεται:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

BINTEO ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

2018-01-29T12:43:01+00:00